За нас

Имаме удоволствието да представим на Вашето вниманиие висококачествените продукти за професионално почистване и хигиена с търговско наименование “Океан Сервиз”.

“Океан Сервиз” предлага широк асортимент от артикули за почистване. Производствената гама включва 80 препарата предназначени за почистване на хотели, ресторанти, офис сгради и индустриални обекти и перилни препарати за перални стопанства.

Продуктите предлагани от “Океан Сервиз”се отличават с високо качество постиганто чрез прилагане на съвременни производствени технологии и непрестанно проучване на потребителските нужди.

Търговските консултанти на “Океан Сервиз” ще ви запознаят с начините за използване на нашите продукти и ще обучат персонала на най-добрите практики в почистването с цел постигането на по-гоеми резултати и ефективност. Удовлетворяването на потребностите на нашите клиенти и предоставяне на качествено и експресно обслужаване са залегнали в основите на взаимоотношенията ни с търговските ни партньори.

Приложените в продуктовата листа почистващи препарати разполагат с техническа характеристика, санитарни разрешителни и информационен лист за безопасност даващи изчерпателна информация за всеки артикул.

Богатата продуктова гама и многообразие от разфасовки ни дават възможност да покрием изцяло нуждите от почистващи, перилни препарати и дезинфектанти на нашите клиенти.

За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси относно предлаганите от нас продукти.